Podľa Google.sk sme jednotka na trhu

Podľa Google.sk sme jednotka na trhu

Dnes sme dosiahli významný míľnik – náš web sa dostal na prvé miesto vo vyhľadávači Google.skpri kľúčovom slove "webhosting"!  Konečne :). Trvalo nám to asi 2 roky, kým sme sa postupne z posledného miesta na prvej strane dostávali dopradu. Tento úspech je výsledkom neustálej práce na kvalite webu, nového relevantného obsahu, vašich recenzií a celkovej SEO optimalizácii našej stránky www.hostcreators.sk.

Naša stratégia bola zameraná hlavne na správny výber kľúčových slov, optimalizáciu obsahu (napr. pomoci) a technických aspektov webu. Vďaka tomu sme zvýšili relevantnosť nášho obsahu pre vyhľadávače a zabezpečili lepšiu viditeľnosť našej stránky - a Googlu sa to zjavné páčilo.

Okrem toho sme sa sústredili aj na rýchlosť načítania webu, ktorá je dnes pre vyhľadávače jedným z hlavných faktorov hodnotenia. Zrýchlením načítania stránky sme nielen zlepšili užívateľskú skúsenosť, ale aj získali plusové body pre vyhľadávače.

Dostať sa na prvé miesto v Google.sk je pre nás skvelým potvrdením, že naša práca sa vypláca a ideme dopredu. Veríme, že si túto pozíciu udržíme aj vďaka neustálemu vylepšovaniu našej stránky, kvality obsahu a samozrejme vašich recenzií.