Vyhody transferu domén do HostCreators

Vyhody transferu domén do HostCreators

Prenesenie domény môže znieť ako zložitý proces, ale s Hostcreators je to jednoduché a bezproblémové. Dokonca to má pre Vás veľké výhody. Tu sú hlavné dôvody, prečo by ste mali zvážiť transfer domén do Hostcreators.sk.

1. Všetko pod jednou strechou

Mať doménu aj webhosting na jednom mieste prináša len výhody.

Jeden poskytovateľ = Jeden komunikačný kanál

Nemusíte kontrolovať dve hostingové spoločnosti - notifikácie a platby budú chodiť len od nás. Môžete si tiež zapnúť automatické predĺženie služieb alebo si uhradiť poplatok za domény na viac rokov dopredu -  čo vám prináša menej starostí a viac času.

2. Transfer je zadarmo - platíte len predĺženie na ďalší rok

Transfer domény je zdarma. Zaplatíte len za ďalšie predĺženie o ďalší rok naviac. U nás v Hostcreators ponúkame registráciu domén za nákupné ceny. Takže pri transfere domény a jej predĺženiach ešte aj ušetríte. Taktiež môžete využívať neobmedzený počet domén v hostingovom balíku - takže pri nových doménach nieje potrebné kupovať vždy nový.

Presunte si svoje domény k nám

Skvelá programátroská podpora, výborné ceny a progresívne funkcie, ktoré inde nenájdete.

3. Správa domén a hostingu na jednom mieste

Správa vašich domén, DNS,  či e-mailových služieb bude oveľa jednoduchšia s využitím našeho rýchleho a intuitívneho WebAdminu. Navyše, ak potrebujete pomoc alebo máte otázky, máte len jedno kontaktné miesto, čo zjednodušuje komunikáciu a riešenie problémov.

4. Profesionálna technická podpora

Jednou z najväčších výhod Hostcreators.sk je ich výnimočná technická podpora. Tím odborníkov je k dispozícii non-stop, 7 dní v týždni, aby vám pomohol s akýmkoľvek problémom alebo otázkou. Nech už potrebujete pomoc s nastavením e-mailov, optimalizáciou rýchlosti stránky alebo čímkoľvek iným, môžete sa spoľahnúť na rýchlu a efektívnu podporu.

5. Bezpečnosť bez výpadkov

Ak vypadne DNS server iného poskytovateľa - web Vám nebude fungovať, aj keď nám servery a webhosting budú šlapať. 

S pokročilými bezpečnostnými opatreniami, ako sú SSL certifikáty, firewall ochrana a pravidelné skenovanie zraniteľnosti, si môžete byť istí, že vaše domény sú v bezpečí.

 

Neváhajte a preneste svoju doménu ešte dnes a začnite využívať
všetky výhody, ktoré vám Hostcreators.sk ponúka.

Transfer domény do HostCreators